Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Depozit Construct (depozitconstruct.ro).

Site-ul Depozit Construct (depozitconstruct.ro) este operat de societatea S.C. DORU TERM INSTAL S.R.L., cu sediul in Sat Cristești, Jud. Iași, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J22/353/2007, CUI: RO20962514

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Depozit Construct (depozitconstruct.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Depozit Construct (depozitconstruct.ro) in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Depozit Construct (depozitconstruct.ro) si a tertilor cu care Depozit Construct (depozitconstruct.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Depozit Construct (depozitconstruct.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Depozit Construct (depozitconstruct.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@depozitconstruct.ro .